Loading...

Her er du: Forside > Atletik TV

Atletik TV

Dansk Atletik strategiske spor om eventudvikling omfatter Atletik TV med følgende aktiviteter: egne og eksterne live produktioner, videoproduktioner, udvikling af tekniske løsninger til integration af stævne- og konkurrencesystemer, live streaming til hjemmesider, sociale medier og storskærme.
Derudover indgår Dansk Atletik i et Nordisk samarbejde om udvikling af et Nordisk Atletik TV med et professionelt produktionsmiljø. Atletik TV indgår også i DIF/TD medieudvalg herunder i arbejdsgrupper om udvikling af medie til fremtiden.

Atletik TV varetager produktion af Dansk Atletiks største danske mesterskaber i tæt samarbejde med arrangørerne. Læs om samarbejdet her.

Dansk Atletik indgår i Nordisk samarbejde om udvikling og etablering af en fælles Nordisk videoplatform og produktionsenhed. Læs mere om projektet.

Atletik TV udfører live og videoproduktioner primært af sport og aktiviteter tilknyttet sporten. Produktionen udføres med professionelle, vores fast hold og kan være med hjælpere tilknyttet vores kunde.

© Copyright Dansk Atletik Forbund