Loading...

Nyhedsbrev

Kort nyt

07. november 2016 · Jeppe Weinreich

Nyt fra GoRun – CPH Half åbner for salget 1. dec. – Bliv official til EMACS 2017 - Vandrekalender 2017 er landet -Rejseforsikring - To nye klubber.

GoRun-seminarer i Brøndby og Aarhus
Mens flere GoRuns så småt går i vinterhi, rettes kræfterne nu mod de foranstående ”Seminarer for GoRun arrangører”, der gennemføres i Brøndby og Aarhus hhv. d. 9. og 16. november.

”Tilmeldingerne tager form, og forventningerne er, at aftenerne vil skabe et solidt afsæt for, at arrangørerne får en både festlig og lærerig aften med mulighed for at møde hinanden og formidle, komme i dialog, give feedback og kikke ind i GoRun-fremtiden sammen,” fortæller projektleder Kenneth Havndrup.

”Målet er, at vi efterfølgende kan håndtere udfordringerne, styrke indsatserne og løfte perspektiverne for GoRun på landsplan samt udpege de fremadrettede samarbejdsmuligheder for etablering af nye GoRun fællesskaber.

Copenhagen Half åbner for salget d.  1. december
Om mindre end fire uger kan årets bedste julegave til dig selv eller dine kære købes med få klik, når der åbnes for salg af startnumre til CPH Half 2017. Læs mere HER

EMACS – bliv en del af holdet!
Nok er der lang tid til den 27. juli 2017, hvor det gigantiske arrangement EM Masters (EMACS) skydes i gang i Aarhus. Men med forventeligt 4.000 deltagere til de i alt ti konkurrencedage på Aarhus Stadion samt Viby Stadion er arrangørerne i fuld sving. En meget central udfordring handler om officials, og her er der et massivt behov for frivillige – herunder kvalificerede atletikdommere. Derfor opfordres alle interesserede allerede nu til at melde sig. Læs mere HER

Vandrekalender 2017 ligger klar
Vandrekalender 2017 er nu ankommet fra tryk. Det er muligt at bestille og/eller afhente eksemplarer hos Dansk Atletik Forbund på kontoret i Idrættens Hus, Brøndby Stadion 20, Brøndby (tlf. 4326 2308). De, der har bestilt med forsendelse i forvejen, vil snarligt få tilsendt den med posten. Prisen er 30 kr.

Ændring i den fælles rejseforsikring
DIF har sammen med DGI tegnet en fælles, kollektiv idrætsrejseforsikring, som bl.a. alle forbund og deres tilsluttede foreninger og klubber er dækket af ved idrætsrejser til udlandet. Der er sket en ændring i rejseperioden på den kollektive rejseforsikring. Fra den 1. juli 2016 dækker forsikringen rejser af en varighed på max. 60 dage mod tidligere 6 måneder, medmindre andet er skriftligt aftalt med Tryg. Øvrige betingelser er uændret. 
Du kan læse mere her: www.idraettensforsikringer.dk/Idr%c3%a6tsrejse 

Nye klubber
Siden sidst er to klubber blevet medlem af DAF:

  • Hechmann Mikkeller Racing Club
  • Jyderup Løbe og Motionsklub


Velkommen!

© Copyright Dansk Atletik Forbund