Loading...

Kort nyt

700 gennemførte GoRuns i 2016

21. december 2016 · Jeppe Weinreich

18.000 deltog i det forgange år i GoRuns over hele landet // Siden sidste nyhedsbrev er hele ni nye medlemsklubber kommet til.

700 gennemførte GoRuns i 2016 – med 18.000 deltagere
GoRun-projekt er fortsat inde i en spændende afvikling. Flere ting blev løbet i gang i 2016, og alle initiativer rækker ind i det nye år.

”Vores største gevinst i 2016 er i høj grad, at vi på tværs af landsdele og lokale arrangementer har opbygget en stor erfaringsmasse, som vi kan bygge videre på, videndele, inspirere med og lære af hinanden. Så det bliver nemmere at udbrede GoRun og løfte kvaliteten og værdien for både arrangører og deltagere,” lyder det fra projektleder Kenneth Havndrup, som her lister syv vigtige punkter op fra det forgange år

  1. Smidiggørelse af koncept og mulighed for tilpasning til lokale behov, arrangører og målgrupper, som gør GoRun mere tilgængeligt og enklere at komme i gang med, lettere at skabe motivation og ejerskab samt rekruttere og fastholde både arrangører og deltagere.
  2. Etablering af et netværk og arrangørkorps, som GoRun kan drage erfaringer fra og bygge videre på; senest er der blevet etableret et videnforum i en Facebook-gruppe for GoRun-Arrangører med daglige julehistorier fra de afholdte arrangør-seminarer i november.
  3. Mere viden om og kontakt med målgrupper af ikke-aktive danskere, som deltager i GoRun; det giver GoRun konkrete billeder og historier med og for ikke-løbere!
  4. En lind strøm af pressemeddelelser er skabt; gode historier, radio-/tv-indslag og præsentationer.
  5. GoRun sætter også fremadrettet fokus på, hvordan man lykkes med kommunikation til nye målgrupper.
  6. Større forståelse for samarbejdsmuligheder og begrænsninger i forhold til foreninger/klubber og kommuner.
  7. Planlægning og fokus på udvidelse af nye arrangørfællesskaber og frivillighed inden for GoRun, hvor der sigtes bredere i kredsen af samarbejdspartnere. 


Ni nye klubber

Siden det seneste nyhedsbrev er ikke færre end ni nye klubber kommet til:

  • Tørring Idræts Forening
  • Give Idrætsforening
  • NBRO Nationals
  • Copenhagen International School Sports Club
  • Bolderslev-Vollerup Ungdomsforening
  • Trail Running Denmark (Odense)
  • Hinnerup Løberne
  • Østbirk Idrætsforening
  • Errindlev Gymnastik- og Idrætsforening


Velkommen i DAF!

© Copyright Dansk Atletik Forbund