Dansk Atletik Forbund

 

Nyt fra Dansk Atletik Forbund - 24. nov. 2017

Facebook Instagram Twitter

MotionDANMARK Kalenderen 2014

Drøn på ved Cross Nationals 3. runde

Der bliver drøn på ved lørdagens 3. runde af Cross Nationals, som er henlagt til en ”rigtig” crossbane, nemlig Amager Motocrossbane. Med Simone Glad, Maja Alm og Anna Emilie Møller til start er der specielt hos kvinderne lagt op til et interessant opgør.

MotionDANMARK Kalenderen 2014

Fredag den 1. december kan du sikre dig dit startnummer til næste års udgave af CPH Half

Fra fredag den 1. december kl. 12.00 går det løs! Der åbner tilmeldingen til næste års CPH Half, og du kan sikre dig dit startnummer til CPH Half '18, som finder sted søndag den 16. september.

MotionDANMARK Kalenderen 2014

Stor dansk trup udtaget til EM Cross i Slovakiet

27 navne modtog tirsdag besked om, at de er udtaget til EM Cross, som finder sted i slovakiske Šamorín d. 10. december. Den endelige trup forventes dog at blive endnu større.

MotionDANMARK Kalenderen 2014

REKORDLØB: Royal Run får Danmarks største 10 km-løb

Med 10.125 tilmeldte slog Royal Run-løbet i København/Frederiksberg torsdag rekord og bliver dermed Danmarks største 10 km-løb.

MotionDANMARK Kalenderen 2014

Stor succes for årets Arrangørkonference

Godt 100 løbsarrangører havde taget turen til Odense sidste lørdag, hvor der på årets Arrangørkonference var masser af inspiration at hente.

MotionDANMARK Kalenderen 2014

5. klasser ”udsolgt” til Skole OL finalen

Med 35 lokale Skole OL-stævner for 5. klasse er der nu lukket for, at flere på dette klassetrin kan kvalificere sig. I januar afholdes der i Aarhus og Brøndby kick-off møder for de klubber, som skal stå for de mange lokalstævner. Og så er der 5000 kr. ekstra at tjene for din forening. Læs mere nedenfor…

MotionDANMARK Kalenderen 2014

Positivt internationalt besøg i Aarhus i to døgn

Tirsdag 14. og onsdag 15. november havde de danske arrangører af VM Cross Country 2019, som finder sted i Aarhus marts 2019, besøg af det Internationale Atletikforbund IAAF for at gøre status over forberedelserne til den store event.

MotionDANMARK Kalenderen 2014

SoMe - praktikant til Dansk Atletik Forbund

Hvis du er vild med at sprede glæde, energi og i det hele taget fortælle gode historier, så læserne, lytterne og seerne brænder for selv at være med – så læs endelig videre.

MotionDANMARK Kalenderen 2014

Eventprojektuddannelse for unge mellem 15-25 år

Vil du lære at lave events, og har du lyst til at gøre en forskel for sporten og din klub? Så er Danmarks Idrætsforbunds event-projektlederuddannelse noget for dig!

MotionDANMARK Kalenderen 2014

Team Danmark inviterer til infomøder i hele landet

I lighed med tidligere år afholder Team Danmark informationsmøder flere steder i landet, hvor unge talenter får en grundig introduktion til, hvordan de kan kombinere ungdomsuddannelse og elitesport. I København er det Team Copenhagen, som står for mødet.

Dansk Atletik Forbund er en del af

Europian Athletic IAAF

Idrættens Hus
Brøndby Stadion 20
2605 Brøndby

+45 43 26 23 08 | daf@dansk-atletik.dk

Klik her, hvis du har problemer med at se nyhedsbrevet

Klik her for at afmelde nyhedsbrevet