Dansk Atletik Forbund

 

Nyt fra Dansk Atletik Forbund - 8. sep. 2017

Facebook Instagram Twitter

MotionDANMARK Kalenderen 2014

Har du indstillet dine kandidater til årets DAF Awards?

Igen i år skal der uddeles DAF Awards i otte kategorier. Det foregår ved Atletikkens Årsfest d. 28. oktober, men inden vi når så langt, skal der først indstilles nogle kandidater. Det kan du nu være med til at gøre.

MotionDANMARK Kalenderen 2014

Sparta kan vinde dobbelt for 20. år i træk

Lørdag i Odense mødes landets seks stærkeste klubber for at dyste om holdtitlen. Dagen efter bliver det i Esbjerg afgjort, hvordan Elitedivisionen kommer til at se ud i 2018.

MotionDANMARK Kalenderen 2014

Nedtællingen er begyndt...

Søndag d. 17. september lyder startskuddet til CPH Half, hvor godt 22.000 løbere stiller til start anført af det stærkeste elitefelt på dansk grund nogensinde.

MotionDANMARK Kalenderen 2014

Webbutik for medaljer slår dørene op fredag

Hidtil har DAFs foreninger skullet bestille medaljer hjem hos leverandøren pr. mail eller telefon - og efterfølgende er betalingen foregået via forbundet. Når en ny aftale med Jydsk Emblem Fabrik træder i kraft fredag, bliver det fremover langt lettere at købe medaljer hjem.

MotionDANMARK Kalenderen 2014

DAF licenstræneruddannelse godkendt af IAAF

Katja Salivaara, ansvarlig for DAFs træneruddannelse, deltog i sidste uge i Youth Chief Coach Academy i Tyskland. Ved den lejlighed blev IAAF's chef for træneruddannelsen bl.a. præsenteret for det danske uddannelsessystem - og det gav god feedback.

MotionDANMARK Kalenderen 2014

Boost dit løb og dine kompetencer som arrangør

Dansk Atletik Forbund og DGI afholder lørdag den 18. november igen en konference for jer, der arrangerer motionsløb. Formålet er at inspirere jer til fortsat at udvikle jeres løb og få deltagerne til at tilmelde sig.

MotionDANMARK Kalenderen 2014

Til Margueritløbet handler det ikke om at komme først - ruten er målet i sig selv

Kulissen er Margueritruten, og temaet er sundhed, fællesskab og naturglæde, når Politiken, sammen med Coop og Bevæg dig for livet, inviterer hele Danmark til folkeløb søndag 24. september 32 steder rundt i Danmark

MotionDANMARK Kalenderen 2014

Torben Dan tiltræder i vikariat på Skole OL

En ny sæson af Skole OL står for døren, og det bliver med Torben Dan Pedersen som ny projektleder. Det bevirker, at Torben Dan har orlov fra sin post i DAFs bestyrelse, hvor han hidtil har siddet som næstformand.

MotionDANMARK Kalenderen 2014

Referat fra bestyrelsesmøde

Det seneste møde i DAFs bestyrelse blev afholdt i Nyborg d. 23.august.

Dansk Atletik Forbund er en del af

Europian Athletic IAAF

Idrættens Hus
Brøndby Stadion 20
2605 Brøndby

+45 43 26 23 08 | daf@dansk-atletik.dk

Klik her, hvis du har problemer med at se nyhedsbrevet

Klik her for at afmelde nyhedsbrevet