Loading...

Landsholdsarbejdet

Sprint / hæk / stafet

22. december 2020 · DAFs Elitestab

Sprint/hæk/stafet (Stafetlandsholdet)

Landsholdsarbejdet i sprint/hæk/stafet varetages af landstræner Mikkel Larsen i samarbejde med de assisterende landstrænere Lars Pedersen (Sparta) og Rolf Mortensen (KIF) samt evt. ad hoc tilknyttede talent-/projektansvarlige trænere.

Indsatserne i sprint/hæk/stafet har ”tre ben”; a) Stafetlandsholdet, b) Udviklingsprojekter og c) Specifikke tiltag for indplacerede eliteatleter.

De tre ben i Sprint/Hæk/Stafet:

  • a) Stafetlandsholdet: Stafetlandsholdet er fundamentet for udvikling af sprint-miljøet og samtræning på tværs af landet for de danske sprintere. En gang årligt meldes det kommende års bruttotrupper ud, og særlige satsningstrupper udvælges. Der vil desuden være et antal samlinger for U18, u20 og seniorer i 4x100 m regi og U20/senior i 4x400 m regi afhængig af relevante konkurrencemuligheder
  • b) Udviklingsprojekter: Udover arbejdet med Stafetlandsholdet, udvælger landstræneren specifikke udviklingsprojekter for den kommende sæson – evt. i regionalt regi sammen med de to elitekraftcentre.
  • c) Specifikke tiltag for indplacerede eliteatleter: Der tilbydes særligt tilrettelagte aktiviteter og supportmuligheder for de indplacerede atleter i DAF/Team Danmark samarbejdet. Herunder træningslejre (udbydes fra tid til anden også til øvrige landsholdsgrupper/-projekter), pre-camps, biomekaniske analyser, stævneanalyser mv. 

Herudover supporterer landstræneren i sprint/hæk/stafet aktiviteterne i den decentrale talentudvikling i samarbejde med de to elitekraftcentre.

Kontakt

Mikkel Larsen, landstræner i sprint/hæk/stafet, ml@dansk-atletik.dk, +45 28 22 64 75

© Copyright Dansk Atletik Forbund