Loading...

Her er du: Forside > Elite & Talent

Elite & Talent

Elitechef Bo Overgaard vil jævnligt skriver og blogge om stort og småt inden for det fremadrettede elitearbejde.

Dansk Atletik Forbunds elitearbejde sker inden for en struktur bestående af forbund, foreninger og eksterne samarbejdspartnere. Du kan finde en nærmere beskrivelse af den samlede struktur her.

Dansk Atletik Forbunds udtagelseskriterier til internationale mesterskaber og landskampe for ungdom og seniorudøvere.

Forbundets elitearbejde udføres med udgangspunkt i den af DAF vedtagne elitepolitik. Derudover rummer dette afsnit en række dokumenter, som beskriver forbundets politik på en række specifikke eliterelaterede områder.

Dansk Atletik Forbunds elitearbejde varetages af forbundets elitestab. Elitestaben ledes af forbundets sportschef og udføres indenfor rammerne af forbundets elitepolitik og samabejdet med Team Danmark.

De aktive er opdelt i to hovedgrupper: TEAM DANMARK BRUTTOGRUPPE: Består i 2018 af i alt 22 aktive, som er fordelt på de tre grupper, man anvender i Team Danmark regi. DAFS ØVRIGE CENTRALE ELITEARBEJDE: Består af tre grupper af aktive.

Påtænker man at starte på en ungdomsuddannelse, så skal DAF først godkende, at det tilstrækkelige sportslige niveau er til stede. Ud over at opfylde nogle specifikke sportslige krav, kræves det, at man er tilknyttet DAF's talentudvikling.

© Copyright Dansk Atletik Forbund