Loading...

DAF træneruddannelse

Efter- og videreuddannelse

20. maj 2015 · Henriette Leth Nielsen

Efter- og videreuddannelserne er en række kurser, der typisk bliver afholdt over en dag. For at kunne deltage i efter- og videreuddannelse, skal man have en DAF trænerlicens. Gendisigt kan man også bruge disse kurser til at forny en eksisterende trænerlicens.

Indholdet af kurserne varierer efter efterspørgsel og behov. Nogle kurser bliver kun tilbudt til indehavere af bestemt licens, mens andre kurser er åbne for alle licenstrænere. Tidligere er der for eksempel blevet arrageret World Class Sprint med Loren Seagrave for ungdoms-/junior og seniortrænere, Videreuddannelse i forbindelse men Junior EM i Eskilstuna for ungdoms- og juniortrænere og kursus i skadesforebyggelse for alle licenstrænere. Aktuelle efter- og videreuddannelsestilbud arrangeret af DAF kan man finde på atletikogmotion-portalen. 

Kurserne kan også være arrangeret af andre institutioner end Dansk Atletik Forbund. F.eks. betragtes de fleste DIF-kurser som efteruddannelse i den nye uddannelsesstruktur. European Athletics har også deres egen Coaching Summit Series, hvis kurser også kan bruges for eksempel til fornyelse af en eksisterende trænerlicens, nåt det er aftalt på forhånd med DAF. 

© Copyright Dansk Atletik Forbund