Loading...

Her er du: Forside > Om DAF

Om DAF

Dansk Atletik er det nationale forbund for atletik, gang og motionsløb. Forbundet blev stiftet i 1907 og har til huse i Idrættens Hus i Brøndby. DAF har 250 medlemsforeninger, der tilsammen har mere end 40.000 medlemmer. Læs mere om DAF herunder.

Dansk Atletiks officielle kontor har til huse i Idrættens Hus i Brøndby. Du er altid velkommen til at ringe eller skrive til os - eller komme forbi vores kontor. Vi glæder os til at høre fra dig.

Som medlemsklub i DAF får I adgang til en række tilbud, bl.a. forsikringer og adgang til diverse stævner samt mulighed for optagelse af klubbens løb i Danmarks Officielle Løbskalender og mange andre fordele.

DAFs bestyrelse består af en formand, en næstformand, en regnskabskyndig samt seks menige medlemmer. Alle vælges for to år ad gangen.

Dansk Atletik har etableret en kontaktperson for integritet, hvor man kan henvende sig, hvis man er vidende om eller selv er blevet udsat for krænkende adfærd. Ordningen kan benyttes af tidligere og nuværende atleter, trænere og ledere i klubber og/ eller forbundet.

En ny strategiplan for 2022-2025. Planen, som er udarbejdet i samarbejde med DIF, indeholder fire spor.

Dansk Atletiks årsmøde har vedtaget kontingent for 2021 for medlemsforeninger i Dansk Atletik.

Dansk Atletik er organiseret med en bestyrelse, fire komitéer, udvalg og projektgrupper, der frivilligt varetager opgaver inden for hver deres område. DAFs administration ligger i Idrættens Hus i Brøndby. Læs mere og se organisationsdiagram i artiklen.

Den 25. maj træder de nye standarder fra EU vedrørende databeskyttelse i kraft, i form af persondataforordningen (GDPR)

Dansk Atletik Forbund holder hvert år i oktober årsmøde.

Klik her

Siden 2016 har DAF uddelt en DAF Award i otte kategorier. Prisuddelingen finder sted i forbindelse med Atletikkens Årsfest. Prisen som Årets Leder er dog blevet uddelt siden 1967, mens Årets Forening og Årets Arrangør er blevet kåret siden hhv. 2000 og 2015.

Dansk Atletik Forbund samarbejder med Scandic hotelkæden. I 2017 er der desuden indgåret aftale med Zleep Hotels. Læs hvordan du kan opnå rabat på dine hotelovernatninger.

Dansk Atletik Forbund henviser til Anti Doping Danmarks og Det Internationale Atletik Forbunds hjemmesider og regler, hvad angår antidoping.

© Copyright Dansk Atletik Forbund