• Anne Frankland, K40
  • Mette Møhncke, K40
  • Lilly Selma Jeppesen, K60
  • Bo Antvorskov, M50

Der deltog veteraner fra 28 europæiske lande, og det var en meget stor oplevelse at deltage i mesterskabet. Både åbningsceremonien og medaljeoverrækkelsen var der gjort virkelig meget ud af med masser af flag. Alle veteranerne deltog i halvmaraton, og med på turen deltog desuden Svend Guldbrandsen, der til daglig træner Mette og Anne i Bagsværd Atletik Club. Ruten var fin flad og uden mange sving. Vejret var overskyet, let vind med 12-13 grader og en enkelt byge.

• Mette Møhncke fik en flot sølvmedalje og pokal i klassen 40-44 år i tiden 1:21:50. Desværre blev det ikke til en PR i denne omgang, fordi Mette måske disponerede lidt for optimistisk, men hun kom ind som nr. 5 af alle kvinder. Flot!
  • Anne Frankland måtte desværre udgå ved 10 km pga en fiberskade.
  • Lilly Selma Jeppesen løb rigtig flot og fik en 7. plads i klassen 60-64 med tiden 1:39:47. Bedste resultat for K60 i Aarhus i 2009 var tiden 1:45:44, så Lillys tid er virkelig fin.
  • Eneste mand på holdet, nemlig Bo Antvorskov, løb i et stort felt på 57 deltagere. Her blev Bo nr. 10 i klassen M50-54 med tiden 1:18:35.

Meldingen fra vores lille veteranhold lyder: Vi deltager gerne en anden gang i V.EM non stadia!