Loading...

Nyheder 2012

Vigtig oplysninger omkring Veteran EM 16.-25. august 2012

03. januar 2012 · Aase Friederichsen

Europamesterskaberne for veteraner skulle oprindelig foregå i 3 forskellige byer. Hovedstadion med de fleste konkurrencer finder sted i byen Zittau , Tyskland. 

 

Byen Bogatynia i Polen skulle være værtsby for de kombinerede øvelser (mænd/kvinder 65+), lange løb og kapgang, medens Hradek Nad Nisou Stadion i Tjekkiet skulle bruges til opvarmning, Road Walk og Marathon. 

Midt i december viste det sig, at byen Bogatynia alligevel ikke havde renoveret deres stadion, og stævneledelsen har i stedet flyttet konkurrencerne til Zgorzelez, der ligger 40 kilometer fra Zittau. 

Det er ikke muligt at finde et hotel i Zittau,( alt er allerede optaget), så den planlagte fælles busrejse, som veteranudvalget arrangerer sammen med Gislev Rejser, bliver ikke ændret. Vi skal fortsat bo på Hotel Rychio i Bogatynia. Hotellet ligger kun 15 kilometer fra Zittau, og der bliver shuttlebusforbindelse fra hotellet til de øvrige stadions, ligesom vi også har vores egen bus med under hele opholdet, så den også kan benyttes til transport. 

På veteranatletikkens hjemmeside findes program og tilmelding til busturen. 

 

Klik på: 

 

http://www.dansk-atletik.dk/da/servicemenu/Om%20DAF/Udvalg/veteran.aspx

 

og læs mere under invitationer til sportsrejser 

  

Tilmelding til mesterskabet kommer snarest, og du kan læse mere på www.evacs2012.com

© Copyright Dansk Atletik Forbund