Loading...

Nyheder 2012

Caroline og Cathrine på delt 3. plads i Dresden

27. januar 2012 · Jeppe Weinreich

Spartas to bedste kvindelige stangspringere satte med 4.32 meter årsbedste i Dresden fredag aften, mens Kim Juhl Christensen i Chemnitz var et pænt stykke under niveau.

Egentlig skulle de have sprunget i Malmö lørdag, men efter at have fået start i det store tyske springstævne i Dresden fredag aften ændrede Caroline Bonde Holm og Cathrine Larsåen deres planer. Det viste sig at være en god beslutning, for begge stangspringere kvitterede med årsbedste på 4.32 meter, hvilket rakte til en delt tredjeplads.

Springserien for den dansk-norske duo var identisk: Starthøjden 4.00 meter blev klaret i første forsøg; herefter måtte de begge bruge tre forsøg på 4.22 meter, inden de 4.32 blev taget i første hug.

Konkurrencen blev vundet af tjekken Jirina Ptacniková med 4.62 meter foran tyske Martina Strutz, der fik noteret 4.52 meter.

Kim Juhl Christensen under niveau
Knap så godt gik det en tredje Sparta-atlet et andet sted i det tidligere DDR. Her måtte kuglestøder Kim Juhl Christensen i Chemnitz nøjes med 7. pladsen med et beskedent resultat på 18.75 meter – et pænt stykke fra det han er i form til.

Den tyske lokalfavorit, verdensmesteren David Storl, måtte her se sig klart besejret af amerikaneren Reese Hoffa, der med imponerende 21.87 meter i sjette runde præsterede årets længste stød i verden.  

 

© Copyright Dansk Atletik Forbund