Loading...

Nyheder 2012

Skive: Mulbjerg sætter nyt årsbedste

05. februar 2012 · Jeppe Weinreich

Med 14.95 meter i kuglestød leverede den danske rekordholder Trine Mulbjerg et af dagens bedste resultater ved lørdagens DM Kvalifikation i Skive.

Trods bidende kulde uden for Sparbank Arena lykkedes det arrangørerne af lørdagens DM Kvalifikation i Skive at skabe nogenlunde tilfredsstillende betingelser for de mange deltagere. I modsætning til det kommende DM, hvor Ingeniørtropperne vil levere ekstra varmeblæsere, var det kun ovnene i hallens loft, som blev taget i brug.

I kuglestød kunne den danske rekordholder Trine Mulbjerg (Aarhus 1900) med 14.95 meter lægge nogle centimeter til sit sæsonbedste fra december måned.

Om få uger kan Martin Krabbe (AK Holstebro) i Sparbank Arena snuppe sin ottende DM-titel i træk på 60 meter. Lørdag var der som ventet ingen tvivl om hans sejr, som han løb hjem i 6,89 sek. Tirsdag løber han ved Botnia Games både 60 og 100 meter i den finske storhal ved Vasa.

Dansk ungdomsrekord
Hos kvinderne løb junioren Louise Østergaard (Rdrs. Freja) en flot PR hjem med tiden 7,86 sek., hvilket bringer hende op på en tredjeplads på årets rangliste. På andenpladsen var der et glædeligt gensyn med 15-årige Annelouise V. Jensen (Aarhus 1900), der viste, at hun efter skader er godt på vej igen med 7,94 sek.

En dansk ungdomsrekord i 15-års klassen blev det også til, da Benjamin Lobo Vedel (Aalborg AM) løb 800 meteren på 2:05,59 min. I december tog Benjamin 14-års rekorden med 2:06,74 min.

Som det kan ses af resultatlisten, blev der ved samme stævne sat en del veteranrekorder.

DM Kvalifikation Skive, d. 4. februar

TV Midtvest var også inde i hallen for at lave et indslag – se det her

 

© Copyright Dansk Atletik Forbund