Loading...

Nyheder 2012

DMU deltagerlister

21. februar 2012 · Michael Bruun Jepsen

Efter hurtigt og effektivt arbejde foreligger de foreløbige deltagerlister til vinterens DMU indendørs i Skive den 3-4.marts. Man kan således nu se, hvem der er direkte kvalificeret og hvem der står på venteliste. De foreløæbige startlister vil løbende blive opdateret, hvis der kommer afbud, så tjek dem jævnligt.

Når man læser listerne skal man være opmærksom på, at for alle løb på 200m og længere, så tæller resultater opnået i den foregående udendørssæson også med i seedningsgrundlaget! I alle andre øvelser er det kun resultater, der er opnået efter den 1.oktober der kan give kvalifikation til DMU.

På tilmeldingerne er alle resultater krydstjekket med Statletik, men hvis man trods dette alligevel finder fejl eller mangler, så bedes man straks kontakte arrangørerne i Skive og oplyse det nye resultat, dato og sted til det resultat, der skal korrigeres.

Man skal være opmærksom på, at der i Statletik desværre ikke er taget højde for, at man i Sverige løber med andre specifikationer på 60m hæk for piger 14-15 år og drenge 16-17 år, hvilket betyder, at tider opnået i Sverige ikke kan bruges som kvalifikationstider til DMU. Det samme gælder for piger 16-17 år i kuglestød, hvor man der støder med 3kg, hvor man i Danmark støder med 4kg. De nye korrigerede resultater fremgår snarest af de foreløbige startlister. Statletik vil blive rettet på dette punkt til næste vinter, men det kan desværre ikke nås til dette års udgave af DMU indendørs, hvilket vi skal beklage.

Hvis man står på venteliste, så er proceduren den, at den aktiv med det bedste årsbedste resultat kommer med som den første, hvis der bliver en ledig plads. Står flere aktive noteret uden resultat, så bliver der trukket lod mellem dem om en evt. ledig plads. Listerne vil løbende blive opdateret.

 

© Copyright Dansk Atletik Forbund