Loading...

Nyheder 2012

17 x WE not ME

29. februar 2012 · Bo Rasmussen

Indtil videre har 17 DAF-foreninger støttet op omkring DIF´s nyeste kampagne "WE not ME" for fastholdelse og trivsel blandt unge i de danske idrætsforeninger.

De 17 foreninger har har fået tilsendt kampagnematerialet, der kan bestilles via Facebooksiden WeNotMe.dk. Måske er de heldige at vinde en af de cool præmier der løbende bliver udtrukket - og måske løber de med hovedgevinsten der er et træningsophold for hele holdet på LaSanta Sport.

Tjek Facebooksiden og se hvad "de andre" gør. Måske tør du også tage testen der viser om du er en megatotal nice holdkammerat, eller om din WE-karma er nederen elendig..

Danmarks Idræts-Forbund har søsat kampagnen 'WE', som sætter fokus på det sociale fællesskab for udøvere i alderen 13-17 år. 

Tendensen er jo desværre, at 20 procent af alle børn forsvinder fra idrætsforeningerne, når de bliver teenagere. Dette bl.a. på grund af konkurrenceræs, mistrivsel og andet. Det er det som Danmarks Idræts-Forbund gerne vil lave om på sammen med DIF's 61 specialforbund og knap 11.000 idrætsforeninger. Det er nemlig ude i de lokale idrætsforeninger, at forandringerne sker.

Skidt med om man sommetider taber og ikke altid får hængt guldmedaljer om halsen. Vinderne er også dem, der har det sjovt sammen og elsker at komme til træning, fordi de bl.a. har Danmarks sejeste holdkammerater.

’We not me’ – det handler om fællesskabet.

 

© Copyright Dansk Atletik Forbund