Loading...

Nyheder 2012

Opdaterede Danske Ungdomsrekorder indendørs

29. februar 2012 · Jeppe Weinreich

DAF's Rekordbestemmelser er blevet opdateret, og det har betydet markante ændringer ift vores Danske Ungdomsrekorder og bedstenoteringer. De væsentlige ændringer er:

  • Man skal have international startret for Danmark for at kunne sætte Danske Rekorder. 
  • Der noteres officielle rekorder i de øvelser, der figurer på den officielle øvelsesoversigt i B&U-bestemmelserne. Alle andre øvelser noteres som Bedstenoteringer
  • For ungdom noteres der nu rekorder for U18, U20 og U23, der følger aldersgrupperne ved de internationale mesterskaber. 
  • En årgangsrekord kan nu kun sættes af en, der har den specifikke alder i kalenderåret. En 14 årig kan altså kun sætte årgangsrekord for 14 årige. 
  • Der noteres årgangsrekorder for 12-22 år. 

De Danske Ungdomsrekorder Indendørs er blevet opdateret og det samme gælder for Bedstenoteringerne.  Udendørs rekorderne vil bliver opdateret i den kommende tid, og forventes at blive lagt på medio april. Rekorderne vil snarest muligt også være at finde på Statletik, men kan indtil videre findes på rekordsiderne.

Det har været et stort arbejde at opdatere rekordlisterne, så derfor er det næsten uundgåeligt, at der ikke er fejl. Hvis man finder nogle, så bedes man kontakte formanden for RSU, Michael Bruun Jepsen, med info om hvad der skal rettes og dokumentation for ændringerne, så de kan blive verificeret og dermed godkendt.

God fornøjelse!

 

© Copyright Dansk Atletik Forbund