Loading...

Nyheder 2012

Istanbul2012: Kim i aktion fra morgenstunden

08. marts 2012 · Jeppe Weinreich

23 af verdens bedste kuglestødere går fredag morgen i ringen ved VM-inde. Blandt dem er Kim Juhl Christensen.

Det har været en svingende sæson for kuglestøder Kim Juhl Christensen, men fredag morgen (8:55 dansk tid) kan den 27-årige Sparta-atlet med en god præstation rette meget op på det billede.

Efter et wild-card til VM-inde i Valencia for fire år siden og deltagelse ved VM i Sydkorea sidste sommer bliver det Kims tredje VM. Med et finalekrav sat til 20.70 meter - eller de otte bedste – må en evt. finaleplads på forhånd siges at være en sensation.

 

Kæmper med teknikken
”Kim er i virkelig god form, men han har kæmpet med at få rigtig føling med teknikken, og det har gjort hans sæson så svingende,” skriver træner Vésteinn Hafsteinsson på sin hjemmeside. Islændingen hæfter sig dog ved, at Kim ved sit seneste VM i sommer med 19.74 meter præsterede sit klart bedste nogensinde i et internationalt mesterskab.

23 deltagere stiller til start. Med reglen om kun to deltagere pr. land er der ikke blevet plads til guldvinderen fra VM-inde i 2004, 2008 og 2010, Christian Cantwell.

Allerede lørdag skal Kim Juhl Christensen efter planen støde ved World Indoor Throwing i Växjö. Det var ved netop det stævne, at han sidste år stødte sit hidtil længste med 20.39 meter.

VM-inde Istanbul 2012 - startliste kugelstød M

DR2 går direkte på kl. 8:25
Eurosport sender direkte fra kl. 9:00

(Istanbul er en time foran dansk tid)

 

© Copyright Dansk Atletik Forbund