Loading...

Nyheder 2012

Istanbul2012: Et nul til Caroline

11. marts 2012 · Jeppe Weinreich

Den danske indsats ved VM-inde sluttede med tre nedrivninger i stangspring til Caroline Bonde Holm.

VM-inde 2012 kommer ikke til at stå som noget mindeværdigt mesterskab for dansk atletik. Bare et år efter at EM-inde i Paris gav en bronzemedalje og to finalepladser, var der i år ikke meget at skrive hjem om. Kim Juhl Christensens skade satte en skygge over fredagens danske indsats, og søndag blev det samlede billede kun forværret af tre nedrivninger på starthøjden 4.30 meter af Caroline Bonde Holm i stangspring. At begge på forhånd ville få det endog meget svært, burde dog ikke komme bag på nogen. 

En kalkuleret risiko
”Der var kalkuleret med risikoen for, at Caroline ville mislykkes med sine tre forsøg,” sagde cheftræner Lars Nielsen til DR Sporten, da facit af den danske indsats var blevet klart. ”Man skal ikke lægge så meget i det. Caroline er en ung pige, der er på vej frem. Hun har før vist, at hun kan gøre det godt. Og hun kommer helt sikkert igen.”

”Det er en chance, som er indbygget i sporten. Nogle gange lykkes det, andre gange mislykkes det. Men nej, det var ikke noget at skrive hjem om, og hvad angår Kims fod, så er det jo bare sort uheld,” sluttede Lars Nielsen, der nu ser frem til at sende et langt større og slagkraftigere hold af sted til EM i Helsinki i slutningen af juni. Et EM, som DR2 også vil sende direkte fra.

VM-inde 2012 - 3. dag: Stangspring K - resultatliste  

 

 

© Copyright Dansk Atletik Forbund