Loading...

Nyheder 2012

Nick Petersen afslutter sæsonen med 18.22 meter

19. marts 2012 · Jeppe Weinreich

Dansk atletiks eneste deltager ved European Winter Throwing i Montenegro sluttede søndag på en 5. plads i B-gruppen.

Kuglestøder Nick Petersen (Sparta) afsluttede søndag sin indendørssæson – udendørs i montenegrinske Bar. Med resultatet 18.22 meter placerede dansk atletiks eneste repræsentant ved European Winter Throwing sig som nr. 5 i B-gruppen.

Stødet er blot 16 cm fra hans bedste i en resultatmæssigt skuffende sæson, hvor han har arbejdet hårdt på at ændre sin teknik. 

”Det er nogenlunde, som vi havde forventet,” skriver hans træner Vésteinn Hafsteinsson på sin hjemmeside. ”Nick har store problemer med at holde den rigtige position, når der bliver stødt med fuld kraft, og han støder virkelig en meter under sit potentiale.”

Alvorlig infektion
Det var netop ved samme mesterskab sidste år i Bulgarien, at Nick pådrog sig en alvorlig infektion, som krævede total ro i længere tid. Den fysiske styrke er for længst genvundet. Nu gælder det bare om at få teknikken på plads.

”Vi vil fortsætte med at arbejde på det, da Nick er nødt til at forbedre sig og støde teknisk godt i konkurrence. Nick kan så meget mere, end det han viser for tiden, så vi skal bare væbne os med tålmodighed,” lyder det fra Vésteinn Hafsteinsson.

Nicks bedste resultat er fremdeles de 19.33 meter, som han stødte i Snekkersten Hallen i februar 2011. A-gruppen i Bar blev i øvrigt vundet af Marco Fortes med flotte 21.02 meter. Dermed forbedrede portugiseren den nationsrekord, som han satte ved Copenhagen Athletics Games i august sidste årCAG 2012 finder i år sted d. 21. august. 

European Winter Throwing – Bar, Montenegro d. 18. marts
Resultatliste

 

© Copyright Dansk Atletik Forbund