Nyhedsbrev 2 fra VM Jyvaskyla - Finland

06. april 2012 · Jeppe Weinreich

Debut, sol og bronze.

På 2. dagen ved VM i veteranatletik blev den danske medajlesamling forøget med en VM bronze.

Tom O. Jensen (M50) kastede i sidste forsøg hammeren ud på 52,10 m og det var nok til at komme på præmieskamlen.  Hammerkast afvikles på det udendørs atletikstadion, i strålende solskin og frostvejr. Arrangørerne måtte inden konkurrencen kunne gå igang, lige bruge lidt tid på at få fjernet gårdsdagen snefald fra banen.

I mændenes femkamp i M50 endte Knud E. Pedersen på 7. pladsen med 3.240 point (startede ellers flot ud i hæk og længde, men kiksede i kugle) og Per Egge Rasmussen blev nr. 10 med 2.760 point, (med 6 årsbedste resultater)

I 200 m M45 blev Henning Ring nr. 21 i 26.24 sek. (ny PR). De 16 bedste gik videre til semifinale. Dette var Hennings første internationale stævne med al den virak, der er ved det. Der er med denne debut sat et godt afsæt til flotte præstationer for Henning i fremtiden. Hennings 10-årige datter, Helena, var en fantastisk supporter for sin far!

I 800 m. K35 sluttede Anne Mette Scheel Fischer, som nr. 5 i tiden 2.25.38 m. Anne Mette placerede sig godt i feltet i starten af løbet og hang godt på i fronten. Der gik dog pludselig taktik i løbet mht. hvem der skulle trække og bestemme tempo. Da det afgørende ryk kom tøvede Anne Mette i et splitsekund, og så var det svært at holde sig helt fremme i feltet. Mon ikke Anne Mette om et internationalt mesterskab eller to kommer på medaljeskamlen?

3. dagen står på vægtkast for Tom O. - og stangspring for Carlo Andrea i M55.