Loading...

Nyheder 2012

Optakt:Tårnby Games

01. maj 2012 · Jeppe Weinreich

Efter et par små tyvstarter i Glostrup og Maribo, skydes banesæsonen traditionen tro for for alvor igang med afviklingen af Tårnby Games den kommende weekend.

Her 4-5 dage før stævnet er der anmeldt 1835 starter fra 40 klubber og 730 deltagere. Der kan stadig eftertilmeldes i næsten alle discipliner.
Det er selvfølgelig ungdommerne der dominerer billedet - men der er trods alt et godt stykke over 200 starter for seniorer.

 

Bl.a. nogle meget stærke og store felter på 300 m - med ikke mindre end 45 herrer og 22 damer til start, i nogle meget hurtige og tætte felter. Hos de unge vrimler det med store talenter, der higer efter at komme i gang efter vintertræningen og måske en træningslejr i foråret. Sparta stiller med et meget imponerende hold og har ikke mindre end 191 deltagere og 484 starter - Amager har 314 på hjemmebanen. 

Amager AC glæder sig til stævnet og håber, vejret holder. Der vil være løbende opdatering af resultater over weekenden på www.mars-net.dk hvor deltagerlister også kan ses.

 

 

© Copyright Dansk Atletik Forbund