Loading...

Nyheder 2012

DT 1. runde: Så begynder sæsonen!

11. maj 2012 · Jeppe Weinreich

Tegning til flere spændende dueller ved lørdagens indledende DT-runde i Odense.

Årets første DT-runde plejer desværre vejrmæssigt at være en kold affære. Det var tilfældet i fjor på Østerbro, såvel som i Esbjerg i 2010 og i netop Odense i 2009, og alt tyder da også på en gentagelse, når konkurrencerne går i gang på Odense Atletikstadion i morgen kl. 12.

Et kig på de foreløbige startlister (som skulle blive tilgængelige på OA/OGF’s hjemmeside i løbet af fredagen) giver forventninger om nogle spændende dueller. Og kan man ellers tage holdopstillingerne for gode varer bliver der et interessant opgør på 200 meter mellem Morten Jensen (Sparta) og Nick Ekelund-Arenander (KIF). Førstnævnte har ikke løbet distancen siden 2010, mens Ekelund-Arenander som bekendt overraskede ved at vinde DM-inde. På den dobbelte distance møder han Jacob Riis (Sparta)

Møller mod Nielsen
I trespring venter der endnu et af de helt åbne opgør mellem de to OL-kandidater Anders Møller (Sparta) og Peder P. Nielsen (Aarhus 1900), mens højdespring som altid vil tiltrække opmærksomhed, når et navn som Janick Klausen (Aarhus 1900) figurerer på startlisten.

Sara tester formen uden hække
Af de foreløbig fire danskere, der er udtaget til OL, er Sara Slott Petersen (Aarhus 1900) den eneste, som stiller til start i Odense. Sara, som netop er vendt hjem fra en træningslejr i Rieti, tester formen på 200 og 400 meter.

Også i mændenes stangspring kan der forventes højt niveau (om ellers vejret tillader det) med de to Sparta-profiler Rasmus W. Jørgensen og Mikkel M. Nielsen til start. Noget der også bliver tilfældet i kuglestød, hvor de to Sparta-profiler hedder Kim Juhl Christensen og Nick Petersen.

Velkommen til Aabenraa IG, Esbjerg AM og Aalborg AM
I forhold til 1. runde i fjor er SAK77 i kvindernes række blevet skiftet ud med Aabenraa IG, mens AK Holstebro og Korsør AM hos herrerne erstattes af oprykkerne fra Esbjerg og Aalborg.

DT 2012 – indledende runde, Odense d. 12. maj kl. 12.00

NB! Husk også, at Andreas Bube løber 800 meter ved Diamond League i Doha, Qatar i aften. TV2 Sport sender direkte fra 22.45-00.45

 

© Copyright Dansk Atletik Forbund