Loading...

Nyheder 2012

Ny medarbejder i Dansk Atletik Forbund

01. juni 2012 · Kirse Ellegaard

Et af løbeverdenens mest markante navne skal udvikle motionstilbud til forbundets foreninger.

41-årige Thomas Nolan Hansen tiltræder pr. 1. Juni en stilling som motionskonsulent i Dansk Atletik Forbund, hvor hans primære arbejdsopgaver bliver udvikling af forbundets motionstilbud til forbundets foreninger. Dette sker i forlængelse af forbundets udviklingsprojekt i samarbejde med Danmarks Idræts-Forbund.

Thomas er ikke et ukendt ansigt i dansk atletik; efter i otte år at have været træner i forbundets i talentudvikling, var Thomas forbundets landstræner i mellem- og langdistanceløb i perioden 2003-2006 og har i dag 20 års erfaring som løbetræner

 

Efter afsluttet universitetsuddannelse i idræt deltog Thomas i flere større forskningsprojekter om kenyanske løbere. Han har optrådt flittigt som foredragsholder, underviser, skribent og træner for en lang række klubber og organisationer.

 

I de senere år har Thomas været en af mændene bag "Running26", som tilbyder motionstræning for firmaer og organisationer. Her har Thomas arbejdet med hundredevis af løbere på  alle niveauer.

 

Blandt de mange eliteløbere, som Thomas har trænet finder man den danske rekordholder på 1500 meter, Robert K. Andersen, maratonløberne Annemette Jensen og Jesper Faurschou samt Maria Sig Møller.

 

Vi ønsker Thomas hjerteligt velkommen og glæder os til samarbejdet.

 

© Copyright Dansk Atletik Forbund