Loading...

Nyheder 2012

DM Hold: God bredde i felterne

08. juni 2012 · Jeppe Weinreich

I weekenden skal de nye holdmestre kåres i Hvidovre.

Når nyskabelsen DM Hold denne weekend i Hvidovre bliver afviklet for bare anden gang, sker det med en fremgang i deltagerantallet på godt 10 pct. I fjor løb Hvidovre AM og AGF med halvdelen af de i alt otte titler, men om det vil ske igen i år, vil tiden vise. Under alle omstændigheder er der flere interessante starter på programmet, og især kvindernes tekniske discipliner er i flere tilfælde helt på DM-niveau. 

Afbud fra Bube
Oprindeligt havde Andreas Bube indvilliget i at hjælpe sin klub Bagsværd AC med at hente nogle sikre point på søndagens 800 meter – noget, som næppe ville have kostet det danske OL-håb for mange kræfter. Imidlertid har det vist sig umuligt for ham at nå hjem fra lørdagens stævne i Lille (EA Premium), fortæller Bubes træner Johnny Bagge. 

Selvom konkurrencerne er bygget op omkring en holdkamp – der dystes i fire kategorier: Sprint/hæk/staftet, mellem-langdistance, spring og kast – er der flere individuelle navne, som på forhånd vil være i fokus.

Mulbjerg støder igen
I kvindernes kuglestød kommer Trine Mulbjerg (Aarhus 1900) således i konkurrence for første gang siden sin danske rekord for to uger siden i Halle, mens Erica Jarder (Sparta) – der jagter det svenske EM-krav – sørger for højt niveau i længdespring, hvor hun møder de bedste danskere. 110 meter hæk ligner ligeledes en ren DM-finale.

Mændenes 100 meter er med 36 deltagere stævnets deltagermæssige magnet og som sådan med til at understrege, at DM Hold henvender sig til alle.

 

 

© Copyright Dansk Atletik Forbund