Loading...

Nyheder 2012

Dansk dobbeltsejr i Finland

10. juni 2012 · Jeppe Weinreich

Stangspringerne Rasmus W. Jørgensen og Mikkel M. Nielsen kom begge over 5.25 meter ved søndagens Tampere Games.

Det blev til en dansk dobbeltsejr i stangspring ved søndagens Tampere Games i Finland, da de to spartanere, Rasmus W. Jørgensen og Mikkel M. Nielsen, begge klarede 5.25 meter i tredje forsøg. På de foregående højder havde Rasmus imidlertid brugt færre forsøg, hvorfor sejren gik til ham. Med OL- og EM-krav på hhv. 5.60 og 5.55 meter var noteringerne dog næppe noget, som de to atleter kunne bruge til noget. Næste stævne bliver i Åbo førstkommende onsdag.

Angiveligt var vejret ikke det bedste i Tammerfors, hvor der næste år afvikles EM-U23. Ved samme stævne havde Morten Jensen igen problemer med tilløbet og fik i længdespring – som det var tilfældet i München forleden - kun noteret to godkendte forsøg, hvoraf det længste blot målte 7.42 meter. Sydafrikas Godfrey Mokoena vandt med 8.07 meter – samme længde som svenske Michel Tornéus på andenpladsen.

Caroline Bonde Holm – 4.23 meter
Lørdag blev 100-års jubilæet for indvielsen af Stockholms Olympiske Stadion fejret, og i den anledning deltog Caroline Bonde Holm (Sparta) i en lille indlagt stangspringskonkurrence, hvor hun blev 2’er med 4.23 meter, slået af finske Minna Nikkanen, som vandt med 4.40 meter.

Resultater
Tampere Games – 10. juni
Resultater – Stangspring & Længdespring

"Stadionfesten" – Stockholm d. 9. juni
Resultatliste

 

© Copyright Dansk Atletik Forbund