Loading...

Nyheder 2012

EM 2012 dag 2: Andreas Bube i 800 meter finale!!

28. juni 2012 · Dansk Atletik Forbund

For første gang i 8 år har dansk atletik en deltager i en international løbefinale - Andreas Bube var overbevisende i sin semifinale og er klar til fredagens finale.

Andreas løb i den sidste af tre semifinaler, og allerede meget tidligt i løbet stod det klart, at avancement til finalen ville kræve en placering blandt de to bedste, idet tempoet var væsentligt langsommere end i de to forudgående semifinaler.

Bube lagde sig midt i feltet i bane 1, og med 200 meter til mål anede man, at han var i fare for at blive spærret inde. På vej ind på opløbet var han således fortsat i 4. position - et godt stykke fra den livgivende andenplads. Men Bube viste, at formen vitterlig er god. I yderst overbevisende stil spurtede han inden om den førende hollænder Lathouwers og de øvrige modstandere til en meget overbevisende sejr.

Dermed er Andreas klar til fredagens finale, som løbes kl. 18.40 dansk tid.

Nick Ekelund-Arenander 

Udover Andreas var dansk atletik også repræsenteret i semifinalerne i mændenes 400 meter. Nick Ekelund-Arenander var oppe mod stærke modstandere i den første af tre semifinaler, og det viste sig da også, at kravet for avancement til fredagens finale var for stort denne gang. Men med sluttiden 46,57 s på femtepladsen i sin første internationale semifinale og en samlet 14. plads leverede Nick en absolut godkendt præstation, som tegner godt for fortsættelsen.

© Copyright Dansk Atletik Forbund