Loading...

Nyheder 2012

Abdi sætter PR i Sverige

05. juli 2012 · Jeppe Weinreich

14:07,43 min. blev det til for Korsør-løberen torsdag aften i Sollentuna. I Liège var Rasmus W. Jørgensen igen tæt på at klare 5.60 meter, men måtte nøjes med 5.40 meter.

Med tiden 14:07,43 min. fik Abdi Hakin Ulad (Korsør AM) en flot personlig rekord med hjem fra torsdagens Folksam Grand Prix i Sollentuna. Selvom han skar mere end 20 sekunder af sin tidligere PR, kan den flotte tid dog ikke siges at komme som nogen stor overraskelse, hans store fremgang denne vinter taget i betragtning.

Mens han ved tidligere lejligheder har savnet modstand, var det ikke tilfældet i Sverige, hvor der på en dejlig sommeraften blev leveret hurtigere tider i stort set alle mellem- og langdistanceløb. Således rakte den fine tid blot til en 8. plads i A-heatet, som blev vundet af kenyaneren Josephat Menjo i 13:16,87 min. I de seneste syv sæsoner er det kun de to spartanere Henrik Them og Jakob Hannibal, der med hhv. 14:03,25 (07) og 14:03,35 (11) har løbet hurtigere.

Ekelund-Arenander sparede sig
Nogen hurtig tid blev det ikke for EM-deltager Nick Ekelund-Arenander (KIF), der med 48,19 sek. på 400 meter præsterede sin langsomste tid denne sæson. Med til historien hører dog, at Nick ikke gav sig 100 pct., da hans baglår har drillet en smule siden en 200 meter i Norge for to dage siden, men han skulle være klar til at løbe hurtigt igen ved weekendens Världsungdomsspelen.

Den tidligere danske mester, Aladdin Bouhania (AGF) satte årsbedste, da han vandt C-heatet på 800 meter med 1:52,62 min.

Rasmus Wejnold igen tæt på 5.60m
Trods gode forsøg lykkedes det heller ikke denne  gang stangspringer Rasmus W. Jørgensen (Sparta) at klare 5.60 meter, da han torsdag var i aktion i belgiske Liège. Efter at klaret de første højder til og med 5.40 meter i første forsøg stod han over til 5.60 meter, som han desværre ikke kom over. I tredje forsøg var det meget tæt på, og Rasmus blev efterfølgende liggende dybt skuffet på madrassen. 

Lørdag springer han igen ved et tysk stangspringsstævne i Rottach-Egern i det sydligste Bayern, hvor også Caroline Bonde Holm (Sparta) er med.  

Folksam Grand Prix – Sollentuna (SWE) d. 5. juli - resultatliste

© Copyright Dansk Atletik Forbund