Loading...

Nyheder 2012

Stor succes for Alletiders Atletikskole

10. juli 2012 · Jeppe Weinreich

Børn og unge nyder lige nu sommeren med aktiviteter i landets atletikklubber, der oplever en stor tilstrømning.

Selvom sommeren hidtil ikke har budt på det allerbedste vejr, er der liv og glade dage hos Alletiders Atletikskole. Skolen, som byder på en uges atletiktræning og andre sjove aktiviteter, tilbydes i år af hele 12 klubber landet over. Med et samlet deltagerantal på godt 400 er der tale om en glædelig fremgang på 25 pct. i forhold til i fjor. 

”Deltagernes alder ligger fra ca. 8-15 år, og mange klubber oplever, at flere ikke-medlemmer melder sig til og får sjove oplevelser med atletik,” fortæller udviklingskonsulent i Dansk Atletik Forbund, Morten Ahlberg Nielsen.

Sæby IK80, Korsør AM, Amager AC, Sparta og KIF havde i sidste uge fint vejr til arrangementet. I næste uge rykker skolen ind hos Greve Atletik, Ballerup AK, HG Atletik, Herning GF, Aalborg AM, FIF Hillerød og - igen - KIF, hvor "skoleskemaet" strækker sig fra kl. 9-15. Sparta tilbyder som den eneste klub atletikskolen hele sommeren igennem.  

Skal din klub også være med?
New Line og mintilmelding.dk støtter op om arrangementet, som blev startet op i 2006, og skulle nogle klubber have lyst til at være med til næste sommer, er der mere information at hente på dette link.

Foto: Korsør AM oplever stor succes som arrangør af Alletiders Atletikskole. Som det ses på billedet, kan aktiviteterne også foregå til vands. Se flere billeder her 

 

© Copyright Dansk Atletik Forbund