Loading...

Nyheder 2012

Rasmus Wejnold - 5.50m igen igen

14. juli 2012 · Jeppe Weinreich

EM-finalisten kom lørdag i Tyskland for fjerde gang denne sommer over 5.50 meter. I London måtte Kim Juhl Christensen nøjes med beskedne 19.15 meter i en stærkt besat kuglestødskonkurrence.

5.50 meter er efterhånden blevet en vane for Rasmus W. Jørgensen (Sparta). Ved et stangspringsstævne i det nordlige Bayern lørdag kom han for fjerde gang denne sommer over højden og tangerede dermed atter sin personlige rekord udendørs (5.53m inde).

Mikkel M. Nielsen – 5.40 meter
Lige efter Rasmus på en fjerdeplads fulgte Mikkel M. Nielsen (Sparta), der på samme vis sprang op til sit bedste ved at komme over højden 5.40 meter – bare 3 cm fra den PR, han satte for tre uger siden i Ingolstadt.

Kim Juhl Christensen – 19.15 meter
Den kommende OL-deltager, Kim Juhl Christensen (Sparta), var i sidste øjeblik kommet med i Diamond League stævnet i London. Efter de flotte 20.02 meter i Paris for nylig måtte han denne gang nøjes med 19.15 meter, hvilket placerede ham sidst i det uhyre stærke felt, hvor Resse Hoffa (USA) vandt med 21.34 meter - 6 cm foran den regerende olympiske mester, Tomasz Majewski (POL).

Med til historien hører, at Kim har sat træningsmængden op efter forrige stævne i Paris, eftersom der ikke var kalkuleret med at komme til at støde i London.

 

 

© Copyright Dansk Atletik Forbund