Loading...

Nyheder 2012

EtapeBornholm(3): Them styrer sikkert mod sejren

26. juli 2012 · Jeppe Weinreich

Med en klar sejr på onsdagens tredje etape bragte Henrik Them sig afgørende i spidsen. Til gengæld skabte Louise Laursen fornyet spænding spænding hos kvinderne.

Henrik Them (Sparta) tog til Etape Bornholm for at få en succesoplevelse, og efter tredje etape tyder alt på, at succesen allerede er hjemme. Onsdag på den smukke skovrute ved Almindingen besejrede han nemlig sin nærmeste forfølger med mere end et minut og skabte sig dermed et forspring i den samlede stilling på 1:41 min. Med to etaper igen ligner det altså en sejr til Henrik Them, der har en samlet 2. plads som sit hidtil bedste resultat i etapeløbet. 

Spænding hos kvinderne 
Efter at være blevet klart besejret af Anna Holm Baumeister (Viking Atl.) på tirsdagens etape svarede Louise Laursen (AGF) onsdag igen, da hun i tæt kamp kunne slå sin konkurrent med 13 sekunder. De to løbere kæmpede side om side det meste af løbet, inden AGF’eren til sidst stak af. I den samlede stilling forsvarede Anna Holm dog sin føring, selvom den nu er skrumpet ind til bare seks sekunder.

Dermed er spændingen intakt hos kvinderne før torsdagens krævende etape, der bringer løberne op i bakkerne ved Hammershus, hvor der er nogle særdeles krævende stigninger.

Etape Bornholm - 3. etape - Almindingen 7,8 km (kuperet)
Kvinder
1. Louise Laursen, AGF 28,26 min.
2. Anna Holm Baumeister, Viking Atl. 28,39 min.
3. Josephine Ambjörnsson, Sverige 29,31 min.
Samlet stilling

Mænd
1. Henrik Them, Sparta 24,31 min.
2. Martin McCallum Williams, GBR 25,35 min.
3. Laban Siro, Kenya 25,54 min.
Samlet stilling

 

© Copyright Dansk Atletik Forbund