Loading...

Nyheder 2012

London2012: Trænere trak lod om billet

27. juli 2012 · Jeppe Weinreich

Kun én træner kunne komme med til åbningsceremonien i aften. Efter lodtrækning blev det Frank de Pauli.

Sent i aften, når en stor del af verdens opmærksomhed er rettet mod det olympiske stadion i London, vil dansk atletik have fem personer på inderkredsen. Ud over atleterne Sara Slott Petersen, Caroline Bonde Holm, Kim Juhl Christensen og Jesper Faurschou vil Frank de Pauli også være at finde i den danske delegation. De Pauli kan med rette føle sig lidt heldig. Kun 21 pladser var der til ledere og træner, og atletikken havde kun én af de pladser. Så kunne man jo godt tro, at cheftræner Lars Nielsen snuppede den til sig selv. Men nej.

”Dette er mit femte OL, så jeg lod Mikkel Larsen og Frank de Pauli trække lod om den. Og det blev Frank, der var den heldige,” siger Lars Nielsen, der dog som kompensation kunne glæde Sara Slott Petersens træner, Mikkel, med en billet på den for længst udsolgte tribune.

Træning kører som den skal
Ellers går det fint i den danske lejr. Sara Slott Petersen fik lavet noget sprint og nogle spring på opvarmningsstadion, mens Jesper Faurschou efter en morgentur skulle på den igen sidst på dagen med en tur på 16 km, hvor tempoet stiger progressivt.

Kuglestøder Kim Juhl Christensen, der har befundet sig i træningscentret i Loughborough i nogle uger, tager i morgen tilbage til stedet for først at vende tilbage på onsdag – to dage før han som første danske atlet kommer i ilden. Og træningen kører rigtig godt for Kim, fortæller Lars Nielsen. Nu gælder det så blot om at få det overført til kvalifikationen næste fredag kl. 11 dansk tid.

Læs også Mikkel Larsens blog, hvor der jævnligt er beretninger og fotos fra OL-forberedelserne.

 

© Copyright Dansk Atletik Forbund