Loading...

Nyheder 2012

Trajkovski tæt på PR trods modvind

02. august 2012 · Jeppe Weinreich

Sølvvinderen fra Junior-VM havde onsdag i Hvidovre sin første start siden Barcelona.

Andreas Trajkovski (KIF) var onsdag i konkurrence for første gang siden sin opsigtsvækkende sølvmedalje ved Junior-VM. Ved et mindre stævne på Hvidovre Stadion bekræftede længdespringeren sin gode form, da han i let modvind fik noteret 21,56 sek. på 200 meter – bare 0,05 sek. fra den personlige rekord. Førstkommende weekend deltager han ved sæsonens sidste Folksam Challenge - i Mölndal - hvor han ud over længdespring også løber 100 og 200 meter. 

”Efter Junior-VM holdt jeg en uges pause, som jeg tilbragte med familie og venner. Nu ser jeg så frem mod DM, hvor jeg håber at kunne presse Morten (Jensen, red.) lidt,” siger den 19-årige atlet, der tror på, at han kan slutte sæsonen med et spring længere end de 7.82 meter, som han vandt sølv med.

”Vi kan jo se på optagelserne af springet, at der er mere, som kan forbedres. Der var faktisk mere vilje end teknik i dét spring,” vurderer Trajkovski, der har fået Wilson Kipketer som manager. Planen er nu, at den tidligere 800 meter-stjerne skal skaffe ham ind i nogle gode stævner i takt med, at den unge Trajkovski nærmer sig de otte meter.

Bueno forsøger sig på 800 meter 
Mens den danske deltagelse ved de seneste svenske grandprix-stævner har været sparsom, så er det ikke tilfældet i weekenden, hvor bl.a. Andreas Bueno (Aarhus 1900) gør en interessant start på 800 meter. En distance, som han kun har løbet ved to lejligheder de seneste tre sæsoner. Hele startlisten kan ses her.

© Copyright Dansk Atletik Forbund