Loading...

Nyheder 2012

Alletiders Atletikskole kom til FIF Hillerød

07. august 2012 · Jeppe Weinreich

I sidste uge stod der kun atletik på ugens skema for 23 børn i Hillerød

Der bliver trænet og leget til den store guldmedalje rundt omkring på landets atletikanlæg. DAFs Alletiders Atletikskole er allerede en stor succes, og denne uge fortsætter den på Østerbro Stadion hos Sparta, i Herlufsholm hos HG Atletik samt hos Aalborg AM og Herning GF.

Løb, kast, spring og leg
En af de klubber, som allerede har oplevet succesen, er FIF Hillerød. Her var vejret med arrangørerne: Solskin, ingen regn og fine temperaturer.

”Vi havde 23 børn tilmeldt, hvor kun tre dyrkede atletik i forvejen; ellers var det nye, interesserede børn,” fortæller Jette Svendsen, som var en del af trænertemaet og den gennemgående person med kontakt til børn og forældre.

”Vi havde lavet et program for ugen, hvor vi havde et godt miks mellem undervisning i de forskellige discipliner inden for løb, kast og spring og lege og konkurrencer. Vi var også uden for stadion tirsdag eftermiddag, hvor vi var i Slotsparken, som ligger tæt på stadion, for bl.a. at lave nogle bakkeløb og lege.”

Mini-OL
Inspireret af atletikken på tv var der onsdag arrangeret et mini-OL med 60 meter, 200 meter, længdespring, kuglestød og boldkast på programmet. Deltagerne fik point for deres resultater, og efter at alle øvelser var gennemført, kunne de ”olympiske mestre” kåres.

”Torsdag havde vi vores træner fra Sverige til at stå for programmet. Det blev til en masse hæk og stafetter og højdespringsøvelser, hvilket var meget populært hos børnene,” fortæller Jette Svendsen, der har fået en masse positive tilkendegivelser for atletikugen.

”Børnene synes, at alt har været godt, og mange af dem ytrede ønske om at starte til atletik,” slutter hun.

PS: Vi bringer med tilladelse her et brev fra en mor til en af deltagerne:

”Min søn, Daniel, har deltaget i Alletiderst Atletikskole i uge 31, og jeg vil gerne give en tilbagemelding på, at Daniel var vildt begejstret. Hver dag kom han hjem og var top-glad og havde ondt alle vegne ;-) Han sagde, at det var nogle gode og søde instruktører. Sidst på ugen var han helt ødelagt af ømme muskler, men han blev ved med at sige, at det var super-sjovt og sluttede af med at sige, at han gerne ville gå til atletik.

Skønt med sådan en uge, hvor der virkelig er blevet rørt nogle muskler, og hvor de unge er blevet udfordret på mange måder. Daniel har virkelig nydt det – stor ros til jer, der har arrangeret ugen - og dem der har instrueret og motiveret ungerne. 

Mvh Susan”

Læs også den lokale presses dækning af Alletiders Atletikskole her.

© Copyright Dansk Atletik Forbund