Loading...

Nyheder 2012

CAG: Bube besejrer Europas nr. 4

22. august 2012 · Dansk Atletik Forbund

Andreas Bube sørgede for aftenens danske højdepunkt ved Copenhagen Athletics Games.

Andreas Bube sørgede for den perfekte afrunding af Copenhagen Athletics Games, da han på den afsluttende 800 meter rykkede forbi konkurrenterne med 200 meter igen. Trods hårdt pres fra den polske forhåndsfavorit, Marcin Lewandowski, lykkedes det Bagsværd-løberen at holde hele vejen i mål i tiden 1:46,77 min. – 0,29 sek. foran polakken.

Ingen af løberne var interesserede i at følge haren Sammy Tangui, der ellers fulgte det planlagte udgangstempo. Da han droppede ud med godt 250 meter igen, så Bube sit snit til at gå i spidsen.

”Haren løber egentlig fint, men ingen havde lyst til at følge hans tempo. I dag ville jeg bare have sejren. Så da chancen bød sig efter 600 meter, tænkte jeg, at det var nu eller aldrig,” siger Andreas Bube, der bagefter oplevede den i dag ret uvante situation at være omringet af unge autografjægere.

Bueno sætter flot PR
Mens udgangstempoet måske var for langsomt for de bedste, så drog Andreas Bueno (Aarhus 1900) stor fordel af det, og 1500 meter-løberen var da også meget overrasket over at placere sig som nr. 6 i det stærke heat – i en tid så god som 1:48,67 min. – personlig rekord med over ét sekund.

Andreas Bube løber næste weekend ved DM – igen på Østerbro Stadion – og er her kæmpe favorit.
”Jeg håber stadig at få nogle starter sidst på sæsonen. Der er et par muligheder i Italien, og det bliver der arbejdet på,” lyder det fra den danske klasseløber.

© Copyright Dansk Atletik Forbund