Loading...

Nyheder 2012

DMU: Travl weekend i vente

30. august 2012 · Jeppe Weinreich

Godt 19 timer strækker det kommende DMU i Hvidovre sig over.

Hvidovre Stadion kommer denne weekend til at summe af aktivitet, når godt 600 atleter møder op for at dyste om medaljer ved dette års DMU. I alt rummer programmet 1264 starter; læg dertil yderligere finalepladser, og det siger sig selv, at programmet strækker sig over adskillige timer begge dage.

 

Mens antallet af deltagere ligger nogenlunde stabilt i forhold til de seneste år, så er der sket en lille ændring i forhold til tidligere, hvilket betyder, at pigerne i junior- såvel som ungseniorklassen løber 5000 meter i stedet for 3000 meter. Det sidste har rykket lidt i tidsskemaet, så konkurrencerne søndag allerede begynder kl. 8.30.

Hammerkast på inderkredsen
Stævneansvarlig, Michael Bruun Jepsen, fortæller også, at både hammerkast og vægtkast vil komme til at foregå på inderkredsen. Med spydkast i den anden ende af banen indskærpes det fra arrangørernes side, at de aktive ikke krydser græsplænen under stævnet.

Sparta AM er som vanligt klart stærkest repræsenteret. I den anden ende finder man den lidet kendte SAAN Løbeklub, som har hjemme i Nexø på Bornholm og blot stiller med én deltager.

Danske seniormestre er med
Arrangørklubben Hvidovre AM stiller selv med flere favoritter, bl.a. den spændende komet på sprinterdistancen, 15-årige Kristoffer Hari, som i sit blot andet stævne (9. juni) overhovedet imponerede stort med 11,06 sek. på 100 meter.
Flere danske seniormestre er ligeledes med i Hvidovre, bl.a. Trine Mulbjerg (Aarhus 1900), der i modsætning til Store DM – hvor hun kun stødte kugle – denne gang er med i fire kasteøvelser.

Danske Mesterskaber Ungdom 2012 – Hvidovre d. 1.-2. september
 

© Copyright Dansk Atletik Forbund