Loading...

Nyheder 2012

Tre løb tilbage for Bube

30. august 2012 · Jeppe Weinreich

800 meter løberen satser på en hurtig tid i sæsonens tre sidste stævner. Første gang i Berlin nu på søndag. Også Kim Juhl Christensen og Sara Slott Petersen har udenlandske starter på programmet i næste uge.

I fjor toppede han først i september. Bliver det også tilfældet for Andreas Bube i år? Det får vi svaret på i de kommende dage, hvor Bagsværd-løberen har fået sin start bekræftet ved tre internationale topstævner. Førstkommende søndag løber han ved det traditionsrige ISTAF i Berlin.  To dage efter i italienske Rovereto, inden han næste søndag har sin foreløbig sidste start i Rieti, hvor der traditionelt altid bliver løbet stærkt.

Vil lukke med manér
”Forhåbentlig bliver sæsonen lukket med manér. Rudisha forbedrede verdensrekorden i Berlin og Rieti i 2010, så banerne kan ikke få skylden, hvis jeg løber langsomt,” skriver Andreas Bube på Facebook.

Kugle-Kim støder i Afrika 
Kim Juhl Christensen (Sparta) havde også håbet på at komme til start i Berlin, men arrangørerne havde ikke plads til ham. Det har de til gengæld i IAAF World Challenge stævnet i Zagreb d. 4. september, hvor Sara Slott Petersen (Aarhus 1900) også er med (400 meter hæk). Stævneserien slutter den 12. september i Senegals hovedstad, Dakar, og her skal Kim efter planen støde for sidste gang i år.

ISTAF bliver sendt direkte på Tysk 1 (ARD) søndag fra 14:48-16:50

© Copyright Dansk Atletik Forbund