Nyheder 2012

Bube nummer to i Rovereto

04. september 2012 · Jeppe Weinreich

Trods et ujævnt løb var Andreas Bube mindre end et halvt sekund fra sin personlige rekord, da der tirsdag aften var stævne i Rovereto.

Trods et stærkt ujævnt løb kunne Andreas Bube tirsdag aften i Rovereto (ITA) for niende gang i karrieren passere målstregen i en tid under 1:46,00. Hans tid (*)1:45,33 min. rakte til en andenplads efter kenyaneren Edwin Melly Kiplagat, der også besejrede danskeren i Berlin for to dage siden.

Andreas Bube betegner selv løbet som et skidt et. Starterens skud kom umiddelbart efter den første kommando.

”Jeg når slet ikke at komme ned i startstilling, træder et skridt tilbage og brænder ekstra krudt af på at komme med de andre løbere,” fortæller en frustreret Bube, der oplevede en del temposkift undervejs.

”Konkurrenterne fik trådt et par gange på mine pigsko, der blev revet helt op. Det var ren vilje, at jeg alligevel fik en god tid. Forholdene var ellers super gode med helt vindstille vejr.”

Rieti søndag
Søndag løber Andreas Bube sæsonens sidste løb ved IAAF World Challenge stævnet i Rieti, hvor der traditionelt plejer at blive løbet stærkt. Her håber han da også på at kunne slutte af med en personlig rekord.

”Det er sidste skud i bøssen. Jeg føler ikke, at jeg har ramt ”grisen” endnu,” slutter Andreas Bube, der bliver i Italien op til løbet.

Morten Jensen 2’er i Zagreb
Tirsdag aften blev der afviklet et World Challenge stævne i Zagreb (Cro). Trods beskedne 7.52 meter opnåede længdespringer Morten Jensen (Sparta) en placering så god som nr.2 efter russeren Pavel Shalin.

Også Kim Juhl Christensen (Sparta) havde taget turen med til Kroatien. I forhold til Berlin i søndags gjorde den danske kuglestøder det markant bedre med et stød på 19.49 meter. Det rakte dog kun til en 7. plads i en stærk konkurrence, hvor Reese Hoffa (USA) imponerede med 21.80 meter.