Loading...

Nyheder 2012

Nyansættelse skal opdyrke Vestdanmark

01. oktober 2012 · Dansk Atletik Forbund

Pr. 1. oktober er David Møller blevet ansat som motionskonsulent i DAF. Hans opgaver kommer både til at høre ind under MotionDANMARK såvel som DAFs udviklingsprojekt, der har til hensigt at rekruttere 10.000 nye medlemmer. Med base i Aalborg vil det nye navn i DAF primært have fokus på den vestdanske region.

Som et led i DAFs udviklingsprojekt, som har til mål at rekruttere 10.000 nye medlemmer til foreningerne under forbundet, er David Møller pr. 1. oktober blevet ansat. Ansættelsen skal desuden ses som en styrkelse af MotionDANMARK.

David Møller vil fortrinsvis arbejde fra sin bopæl i Aalborg, hvor hans opgaver vil handle om at rekruttere klubber til nye projekter. Det er desuden planen, at han skal hjælpe med at starte nye løbeafdelinger op rundt omkring i landet og løbende forbedre dem. Fra sin base i det jyske vil der være ekstra fokus på klubber i den vestdanske region. 

DAFs udviklingsprojekt er støttet af DIF, og der sigtes bredt med at hverve nye medlemmer.  Således er det også planen at der skal startes løbeafdelinger op i klubber, som normalt adskiller sig lidt fra de traditionelle atletikforeninger.

I det daglige vil David Møller referere til Thomas Nolan, som i øjeblikket er i fuld gang med at arrangere nogle af efterårets mange kurser og seminarer.

En alsidig løber 
David Møller er 32 år og kommer fra en stilling i Nikes norske afdeling. Som løber har han gjort sig bemærket som en alsidig person, der spænder bredt over mellemdistancen til maraton. På sidstnævnte vandt han bronze ved DM 2004, mens han også vil være kendt som en flittigt benyttet speaker ved større løbsarrangementer. 

Aftalen med David Møller løber frem til og med 2013.

© Copyright Dansk Atletik Forbund