Loading...

Nyheder 2012

Greve runder en stor sæson flot af

08. oktober 2012 · Jeppe Weinreich

Afslutningsstævnet forrige lørdag tiltrak hele 740 deltagere. Ugen forinden vandt klubbens 12-15 årige drenge det danske mesterskab for hold. Jo, der er grøde i atletikken i Greve.

Placeret sidst i september skulle man ikke umiddelbart tro, at Afslutningsstævnet i Greve kunne trække så mange deltagere. Men faktisk er stævnet et de absolut bedst besøgte herhjemme. Således blev der forrige lørdag (29/9) afviklet ikke færre end 2330 starter, hvilket så vidt vides gør det til det største af slagsen herhjemme.

”Tallet er 300 mere end ved Åbningsstævnet. Det er fantastisk, at vi så sent på året kan få lokket så mange atleter til at stille op,” siger formand for Greve Atletik, Thomas Andersson.

Ungt længdespringstalent imponerer 
Blandt de 740 deltagere var det specielt Peter Andersson fra arrangørklubben, der imponerede ved i 12-13 års klassen at springe hele 6.20 meter (zone) i længdespring – ny dansk 13-års rekord. At han imidlertid ikke er det eneste store talent i Greve Atletik, vidner klubbens sejr for nylig ved DMU Hold (12-15 år drenge) om.

At pigerne i Greve ikke står tilbage for drengene, viste Anne Søegaard med al tydelighed, da hun i hammerkast fik slynget 3 kg-redskabet ud på flotte 39.90 meter – ny ungdomsrekord hos de 14-årige. Også 12-årige Signe Romer imponerede ugen forinden med 5.29 meter længdespring på Frederiksberg Stadion. Ja, der er grøde i atletikken i Greve. Også klubbens hjemmeside er en af de bedre i dansk atletik – besøg den her.

Foto: Hold øje med disse to talenter: Signe Romer og Peter Andersson fra Greve Atletik.

© Copyright Dansk Atletik Forbund