Loading...

Nyheder 2012

Kazan kalder de studerende elitefolk

06. november 2012 · Jeppe Weinreich

Årets Universiade finder sted i russiske Kazan. Er man interesseret i at deltage, er der på en nyopretttet hjemmeside mere information at hente.

De internationale mesterskaber fylder ekstra godt op i de ulige år, og 2013 bliver ikke nogen undtagelse med bl.a. EM-inde (Göteborg), Ungdoms-VM (Donetsk), Junior-EM (Rieti), EM-U23 (Tampere), EYOF (Utrecht), VM (Moskva) og Universiaden. Sidstnævnte finder sted i Kazan – hovedstad i den russiske delrepublik Tatarstan – og den tidligere Universiade-deltager, Steffen Jørgensen, har netop opdateret hjemmesiden www.universiade.dk for alle interesserede.

Kvalifikationskravene til ”OL for studerende” foreligger nu, og er man interesseret i at tage til Kazan, som ligger godt 1000 km øst for Moskva, kan man skrive til Steffen Jørgensen på mail@steffenjorgensen.com. En Facebook-side er også blevet oprettet. Besøg den her.

Gode danske minder 
Ved den seneste Universiade i Kina i 2011 sluttede Sara Slott Petersen som en flot nr. 4 på 400 meter hæk. To år tidligere – i Beograd – blev det såmænd til en bronzemedalje i dansk rekord 56,40 sek.

 

© Copyright Dansk Atletik Forbund