Loading...

Nyheder 2012

CrossChallenge: Holdstafet med aarhusianske favoritter

23. november 2012 · Jeppe Weinreich

Lørdag er det blevet tid til årets sidste afdeling af CrossChallenge, som denne gang er henlagt til Odense.

Som de fleste vil vide, er der denne gang tale om en holdstafet, men der er også en individuel konkurrence. Det er tredje år i træk, at man forsøger sig med konceptet. Der løbes i Seminarieparken på en 1000 meter lang strækning på et blødt græsunderlag – reglerne kan læses her.

”Idéen er, at det er en holdkonkurrence, men at det også skal være en uforpligtende konkurrence for de bedste løbere, som jo har bl.a. har EM Cross to uger efter. Programmet i Odense bliver jo næsten, som det de ellers ville træne på en lørdag,” lyder det fra Niels Kim Hjort.

Nordisk mester er på hjemmebane
Selvom den nybagte nordiske mester Simone Glad er med på det lokale hold fra Odense Atletik, får de svært ved at besejre AGF, der med Louise Laursen og Maja Alm har to stærke kort på deres hold.

Hos mændene er de tre hurtigste danskere fra NM ikke med. Det er til gengæld den fjerdehurtigste, Jesper Faurschou, som vandt den individuelle klasse, da holdstafetten blev afviklet i fjor i Roskilde. Hans hold fra Herning LK kan dog næppe hamle op med Aarhus 1900, der stiller med en stærk trio af mellemdistanceløbere: Rasmus Terp, Jakob Hoffmann og Andreas Bueno. Sidstnævnte er velsagtens Danmarks bedste, når vi taler om 1000 meter-intervaller med lang pause imellem, ligesom at Rasmus Terp imponerede ved NM i Tårnby.

Startlister

 

© Copyright Dansk Atletik Forbund