Loading...

Nyheder 2012

VM Halvmaraton 2014: AL-Bank som ny titelsponsor

28. november 2012 · Jeppe Weinreich

Et netop indgået titelsponsorat med Arbejdernes Landsbank betyder, at den store event fra i dag vil hedde IAAF/AL-Bank VM Halvmaraton.

Det er resultatet af en aftale om titelsponsorat, som de danske arrangører, Dansk Atletik Forbund, i samarbejde med Sport One Danmark, har indgået med den finansielle virksomhed, som ud over løbstitlen også vil indgå i en række andre sammenhænge forbundet med løbet, som i morgen åbner for salg af startnumre til motionsløbere.

Dansk Atletik Forbunds direktør, Jakob Larsen kommenterer aftalen med AL-Bank således: ”Vi er yderst tilfredse med at have fundet en samarbejdspartner, som ikke blot er interesseret i VM, men som også både før og nu viser interesse for idræt generelt og motionsløb i særdeleshed. Vi har under vore samtaler fået et klart indtryk af en virksomhed med såvel indsigt i som interesse for motionsløb og motionsløbere. Det er glædeligt, da VM Halvmaraton i København vil handle om alle løberne – ikke kun de absolut hurtigste”.

For Dansk Atletik Forbund er Arbejdernes Landsbanks net med 66 filialer rundt om i hele landet interessant i forbundets forsøg på at gøre motionsløb og budskaberne om glæderne ved løbetræning endnu mere tilgængelige for den danske befolkning.

Peter Froulund, kommunikations- og marketingdirektør i AL-Bank udtaler i forbindelse med indgåelsen af aftalen: ”Vi glæder os til at deltage i et så interessant arrangement. Kombinationen af elite og bredde er en spændende model, der går fint i spænd med de værdier, Arbejdernes Landsbank står for.”

Dansk Atletik Forbund erhvervede sig værtskabet sidste år og er nu i gang med forberedelserne til den største danske løbebegivenhed i 2014. Det forventes at hele 25.000 løbere, heraf 5.000 udenlandske motionsløbere vil gøre de 200 eliteløbere selskab på ruten i København. I perioden op til mesterskabet vil Dansk Atletik Forbunds medlemsforeninger have forberedende træning for deltagerne, og en lang række løb samlet i MotionDANMARK Kalenderen tjener som forberedelse til den store dag, hvor Christiansborg Slotsplads danner rammen om start og mål for de mange tusinde løbere.

IAAF/AL-Bank VM Halvmaraton 2014 
Hvor: København (start og mål v. Christiansborg Slot)
Tid: 29. marts 2014
Hvem: Et elitefelt bestående af mere end 200 af verdens bedste løbere fra anslået 50 nationer – efterfulgt af 25.000 motionsløbere
Arrangør: Dansk Atletik Forbund i samarbejde med Sport Event Denmark, Wonderful Copenhagen og Københavns Kommune

© Copyright Dansk Atletik Forbund