Loading...

Nyheder 2012

Lovende sæsonoptakt i Hvidovre

03. december 2012 · Christian Rath

Maria Sløk Hansen åbnede søndag sin sæson med PR 14.51 meter i kuglestød, mens Thomas Hoffmann med 16.65 meter stødte sit længste siden februar 2011.

Indendørssæsonen i Hvidovre Hallen blev søndag indledt med en række lovende resultater. Selvom langt størstedelen af deltagerne var at finde i de yngste klasser, lyste to af arrangørklubbens egne kastere op med solide præstationer i seniorklassen.

Thomas Hoffmann leverede i kuglestød en flot serie med 16.65 meter i sidste runde som det bedste. Det er den 30-årige Hvidovre-atlets længste stød i knap to år. Hos kvinderne viste Maria Sløk Hansen (HVAM) fortsat fremgang, da hun med 14.51 meter satte ny personlig rekord.

Hurtig 13-årig
Greve IF blev som bekendt bedste klub i drengeklassen 12-15 år ved DM Hold i september. Klubbens store talent Peter Andersson var søndag god for endnu en ungdomsrekord, da han tilbagelagde de 50 meter i tiden 6,55 sekunder. Dermed skar det 13-årige talent én hundrededel af den tidligere rekord.

I længdespring var der såmænd endnu en rekord af en Greve-atlet, da 12-årige Signe Romer landede ude på 4.80 meter.
Indestævnet var det første af tre stævner i Hvidovre Hallen denne sæson. Næste stævne er den 6. januar. Allerede næste lørdag er der mulighed for at komme i konkurrence, når Marselisborg Hallen i Aarhus åbner op med et ABC Indestævne.

© Copyright Dansk Atletik Forbund