Loading...

Nyheder 2012

Abdi udtaget til Europas hold

17. december 2012 · Jeppe Weinreich

Korsør-løberen er blandt 12 navne på et europæisk hold, der skal dyste mod USA og Storbritannien ved et stort crossløb i Edinburgh den 5. januar.

Abdi Hakin Ulad har netop fået en stor anerkendelse fra det europæiske atletikforbund i form af en udtagelse til Europas hold, der den 5. januar skal dyste mod Storbritannien og USA ved et stort crossløb i Edinburgh. Dermed får Korsør-løberen et kærkomment plaster på såret efter sit ærgerlige styrt ved EM Cross sidste weekend.

“The BUPA Great Edinburgh XCountry – International Challenge” foregår I Holyrood Park, som også lagde græs til VM Cross I 2008. Distancen for seniorernes vedkommende er 8 km, og hvert af de tre landshold stiller med 12 løbere, hvoraf de 6 bedste tæller i holdkonkurrencen. 

Farah og Bekele 
Det er tredje år i træk, at der afvikles en holdkonkurrence i forbindelse med det traditionsrige løb, som må betragtes som et af de vigtigste crossløb overhovedet. Blandt vinderne på den lange distance finder man således navne som Mo Farah (2011) og Kenenisa Bekele (2006-2008). På den korte distance (3 km) – som ikke indgår i nogen holdkonkurrence – forventes der et stort opbud af de bedste afrikanere. Løbet i Skotland er et af 12, som indgår i IAAF World Cross Permit, og BBC One sender direkte fra begivenheden kl. 14-15:30 (dansk tid).

Mere information her

© Copyright Dansk Atletik Forbund