Loading...

Nyheder 2013

Gunnar er med i slutspurten!

21. december 2012 · Jeppe Weinreich

Formanden for Sæby IK80 er blandt de tre finalister i Nordeas Gør det muligt-Prisen 2012, som uddeles i forbindelse med tv-showet "Sport 2012" d. 5. januar.

Lørdag den 5. januar kl. 20 blænder DR op for det traditionsrige gallashow ”Sport 2012” – sendt direkte fra Herning. I forbindelse med showet vil Nordeas Gør det muligt-Prisen 2012 blive uddelt, og efter et udskilningsløb blandt kandidaterne er der nu kun tre tilbage, hvoraf en er fra atletikkens verden. Det er, som nogen sikkert vil vide, Gunnar Møller Nielsen, formand og træner i Sæby IK80.

Den endelige vinder vil modtage en forsinket julegave i form af 75.000 kr. I begrundelsen for, at den nordjyske ildsjæl er kommet så langt, hedder det: 

”Gunnar har siden 1980 været formand for atletikklubben SIK 80 i Sæby. Han har gennem utrætteligt arbejde fået etableret et moderne stadion og et klubhus i en "lille" idrætsgren. Gennem målrettet arbejde har han gjort atletik til en kendt idrætsgren i lokalområdet. Han har skabt en klub, hvor alle fra 6 år og til voksenalderen har kunnet udvikle sig både på det sportslige område, men i særdeles også på det personlige og sociale plan. Der er plads til både elite og bredde i SIK 80, hvilket har gjort, at børn og unge har opnået selvværd og glæde, som er så vigtige kompetencer for også at kunne leve et rigt og godt liv uden for idrætsbanen.” (læs hele begrundelsen her).

Kim Juhl Christensen 
Hvad der ikke nævnes, er, at Gunnar såmænd også trænede kuglestøder (og dengang også sprinter)Kim Juhl Christensen i dennes første seks år i netop Sæby IK80. Selvom andre trænere siden tog over, da Kim flyttede fra byen, var det ikke uden en vis stolthed, at Gunnar i år kunne se sin gamle elev blive udtaget til OL i London.

Fra DAFs side skal der herfra naturligvis lyde en julehilsen med ønsket om et godt nytår, som forhåbentlig vil bringe ham til tops i konkurrencen.

© Copyright Dansk Atletik Forbund