Nyheder 2015

Stærk sæsonåbning af Morten D. Madsen

18. januar 2015 · Jeppe Weinreich

Lørdagens stævne i Skive bød på et topresultat på 60 meter med Morten D. Madsens 6,87 sek. Samtidig meldte junioren Frederik Schou-Nielsen i Lund sig tilbage med 6,97 sek.

Med 250 deltagere var Spar Nord Arena i Skive lørdag godt fyldt op. Arrangørklubben sørgede selv for dagens topresultat, da Morten D. Madsen på overbevisende måde vandt 60 meteren i 6,87 sek. – bare 0,01 sek. fra den PR, han satte, da han i fjor i samme hal løb med DM-titlen. Og der er meget vel hurtigere tider på vej fra den danske mester, der fortsat ligger i relativ tung træning. Næste weekend løber han således igen ved Pallas Spelen i Malmø.

Et andet flot resultat på den korte distance så samtidig dagens lys ved ”Sprinterträffen” i Lund, hvor Frederik Schou-Nielsen (Sparta) vandt i ny personlig rekord 6,97 sek. Frederik - der har sin sidste sæson som junior – dukkede op i vinteren 2013 som et helt ukendt navn med 7,12 sek. Sidste år blev det ikke til nogen start indendørs, men nu tyder alt på, at han igen står over for en stærk sæson. På andenpladsen i finalen kom Mike Kalisz (Sparta) med 7,07 sek. – efter 7,06 sek. i indledende.