Nyheder 2015

Afrikanere triumferede ved søndagens maratonfest

26. maj 2015 · Jeppe Weinreich

11.734 løbere stillede op til søndagens Nykredit Copenhagen Marathon, hvor der helt fremme blev løbet ganske stærkt.

Som ventet blev det de udenlandske deltagere, der kom til at dominere den 36. udgave af Nykredit Copenhagen Marathon. Sejren gik i år til marokkanske Hassane Ahouchar, der vandt i den stærke tid 2:15.34, mens Nancy Jebel Koech fra Kenya præsterede en af de hurtigste vindertider hos kvinderne nogensinde, da hun kom ind i tiden 2:33.42 timer.

I fjor endte Thorkild Sundstrup (Aarhus Fremad) som bedste dansker på en 5. plads. I år blev det til en 6. plads, men i en hurtigere tid: 2:24,41, hvilket er ny personlig rekord.

Med afbuddet fra Maria Sig Møller (Sparta) kunne en anden løber fra Sparta placere sig som hurtigste danske kvinde, nemlig veteranen Malene Munkholm (foto), som blev nr. 5 i PR 2:48,34 timer.

Af de 11.734 tilmeldte stillede 9.752 til start. Af disse nåede 9.214 i mål.