EAP-stævne - England

Andreas Martinsen bekræfter sin topform i England

19. juli 2015 · Jeppe Weinreich

Det blev til karrierens 2. og 4. bedste tid på 110 meter hæk, da Andreas Martinsen lørdag tog en 3. plads ved et internationalt stævne i Loughborough.

Med foreløbig to danske rekorder har Andreas Martinsen denne sæson vist, at han er i sit livs form. Det forjættede VM-krav (13,47) er dog endnu otte hundrededele af et sekund væk, og derfor er 1900-atleten fortsat på jagt. Lørdag i engelske Loughborough løb han igen godt – dog uden at komme tættere på kravet.

Først blev det til 13,67 sek. (+1,7) i det indledende heat, og det fulgte han op på med en 3. plads i finalen i 13,64 sek. (+1,1). En finale, som briten Lawrence Clarke vandt i 13,44 sek.

”Selvom de 13,64 er min næst hurtigste tid nogensinde, så er jeg desværre ikke helt tilfreds, for jeg ved, at jeg har meget mere at give af,” lyder det fra Martinsen, der inden Copenhagen Athletics Games d. 5. august har to planlagte starter i Sundsvall (26/7) og i Ninove (Flanders Cup) d. 1/8.