Indestævner i Skive og Aalborg

Line K. Schulz snupper juniorrekorden på 1500 meter

30. december 2015 · Jeppe Weinreich

Med tiden 4:20,95 min. rundede Aalborg-løberen tirsdag i Skive året af på flot vis.

Efter årsskiftet er Line K. Schulz ikke længere junior. Dermed var tirsdagens lille løbestævne i Spar Nord Arena i Skive absolut sidste mulighed for at slå juniorrekorden på 1500 meter. Men det gik som det skulle: Den 19-årige Aalborg-løber udnyttede den sidste chance ved at tilbagelægge de 7½ omgang i flotte 4:20,95 min. Dermed skar Schulz – med hjælp en ung mandlig Skive-løber - lidt over et sekund af den juniorrekord (U20), som den jævnaldrende Maria Larsen løb på i Göteborg i februar.

Ved samme stævne vandt den 14-årige Jeppe Risvig (Skive AM) 3000 meteren i 9:23,57 min. (DUR14).

Sidste Chance i Gigantium
Samme dag afholdt Aalborg AM klubbens svar på det århusianske ”Sidste Chance”, og her var der også flere unge atleter, der udnyttede en sidste chance til at sætte en ny PR eller årgangsrekord, inden de efter nytår aldersmæssigt rykker op. Hurtigst af alle på 60 meteren var Daniel Andersen (Aalborg AM), som i finalen blev noteret for flotte 7,35 sek. (DUR14).

82 deltagere var der i den blot anden udgave af stævnet.