Tidtagere er efterhånden blevet et særsyn ved mesterskabsstævner, men i Skive var man lørdag nødsaget til at tage de manuelle stopurer frem. Her kommer Emilie Pedersen (SAK77) for første gang under 12 sekunder på 100 meteren - med 11,7 sek. håndstoppet. (Gunner Sørensen)

Vest- & Østdanske Ungdomsmesterskaber

Foto og resultater fra Skive & Ballerup

20. juni 2016 · Jeppe Weinreich

Weekendens ungdomsmesterskaber blev afviklet på fin vis med et væld af personlige rekorder og gode konkurrencer.

Godt 2500 resultater blev registreret ved weekendens ungdomsmesterskaber i Skive og Ballerup, som blev afviklet på fin vis. Eneste lille plet var el-tidtagningen i Skive, som om lørdagen desværre svigtede arrangørerne – og netop i finalerne, hvor der ellers blev løbet rigtig stærkt.

I weekenden 3.-4. september mødes talenterne fra vest og øst, når årets DMU finder sted på Østerbro Stadion.

Viktoria Dommer
Viktoria Dommer (Sparta) vinder 300 meter hæk hos de 14-15 årige piger. (Michael Hyllested)